Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2017 08:56 - Сър Едуард Хийт: Предател и педофил
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1181 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Сър Едуард Хийт: Предател и педофил

От Майкъл Шримптън на 15 октомври 2017 г.

https://www.veteranstoday.com/2017/10/15/sir-edward-heath-traitor-and-pedophile/

Докладът "Иглолист": Майкъл Шримптън анализира последните откровения за бившия британски премиер Хийт

image

Полицията в Уилтшир публикува доклада си за операция "Иглолист" , разследването на педофилията на сър Едуард Хийт. Има два доклада, обобщеният отчет, който е обществено достояние, и поверителният отчет. Последният е отишъл в неуспешното Самостоятелно разследване на сексуална злоупотреба с деца (IICSA), който няма да обръща много внимание на това. Това е твърде гореща тема за IICSA, без да има намерение за обида.

Прочетох публикувания доклад, който е на 109 страници. Вече е в обществената сфера, с която бях консултиран от детективите на Conifer . " Неделя Таймс" , която подкрепя членството в Хийт и в ЕС, се опитва да затрудни анкетата, като ме свързва с нея, допълнена с абсурдното твърдение, основано на моята фалшива убеденост, че бях "измамник" и снимка на мен в моя MCC blazer ,

image

Това беше част от съгласувана кампания за натиск върху главния полицай на Уилтшир Майк Веале, който включваше глупаво писмо до "Лондон Таймс" от бивш секретар на кабинета Лор Армстронг. Той беше човекът, може би си спомняте, кой измисли фразата "да бъдеш икономичен с истината" по време на споровете в Spyhunter в Австралия. Лорд Армстронг по този повод вероятно е бил объркан, като се появи пред един необикновен съдия, г-н Justice Powell, рядко преживяване за секретар на кабинета.

Статията на " Сънди Таймс " се провали, отчасти защото голямата британска общественост никога не е купувала идеята за измама с бомбардировки. Прокуратурата изглеждаше точно това, което беше - жалко опит да се скрие истината. Мъжкият блейзер, разбира се, е стилен, елегантен и дискретен елемент на облекло. Цялата тази снимка (която не идваше от мен) вероятно е била да се увеличат продажбите на блейзери в магазина на МКЦ.

Майк Веайл, за огромния му кредит, не се изплъзваше от натиска на Уайтхол. Той е добър мед, с уважение, може би най-добрият в Обединеното кралство. Повечето от нашите главни консерватори са канцелари на кабинета, които не са предназначени за обида.

Службата на кабинета вероятно е малко объркана. Те са свикнали да се движат над полицейските сили и вероятно са смятали, че полицията в Уилтшир е малко селско и лесно месо. Веднъж в едно наказателно разследване контрола на Кабинета на Кралската прокуратура (CPS) не влезе в игра. Главният заподозрян, Хийт, почина през 2005 г. от усложнения от белодробната емболия, която преживя през 2003 г. в австрийската Залцбург, след като DVD го предупреди, че МИ5 е на него. Никога не е имало никакъв въпрос за наказателно преследване, въпреки че някои от неговите съучастници са все още живи.

Наистина беше твоя, BTW, който пусна MI5 на Хийт. Не мисля, че DVD го е разказвал някога за ролята ми в разследването на Британското разузнаване, което, разбира се, не съм част от него (от време на време само помагам). Хийт не ме харесваше, всъщност мисля, че се страхуваше от мен. Щеше да ми хареса дори още по-малко, ако знаеше, че го продадох на MI5. Знанието за предателството му по време на Втората световна война очевидно изключваше държавен погребение.

Макар че никога не харесах стария бъгер, аз винаги се отнасях към него учтиво. Силно не съм съгласен с онези, които казват, че е трябвало да бъде обесен през Втората световна война. Той задържал Кралската комисия и имал право на военна учтивост да бъде застрелян.

Сър Едуард Хийт KG MBE

Сър Едуард е роден на 9 юли -ти , 1916 г., син на дърводелец и прислужница. Родителите му вероятно бяха много добри хора, но в този случай ябълката падна от дървото. Едно момче от гимназиален курс, през 1935 г. отива в колеж Олимпик в Баллиол.

Балиол беше хермес в германската разузнавателна дейност. Хийт, който беше гей, бързо беше компрометиран сексуално и назначен от Абвера . Той също така е платил 250 лири годишно от нашите партньори от общността - немалка сума за млад мъж в Оксфорд в края на 30-те години на миналия век. С насърчаването на Абвер той се противопоставил на помирението. Последното нещо, което Абверът би искал, би било за един от техните протеженти да подкрепят открито нацистката Германия.

Хейт винаги предпочиташе по-младите сексуални партньори. Той бил доставен от оживения гей барел на Абвера в Оксфорд. През 1937 г. млад британски тийнейджър, който е работил в щабквартирата на Абвеер, придружава Хийт на ралито на Нацистката партия в Нюрнберг, Германия, където сър Едуард се среща с Адолф Хитлер за първи път. От двамата Хитлер несъмнено беше по-очарователен.

Хийт също се срещна с нашия партньор SS-Reichsfьhrer Heinrich Himmler на парти за напитки, хвърлено от Райхсфюрера. По-късно Хийт твърди, че смята, че Химлер е "най-злият човек, когото някога е срещнал", което странно идва от човек, който среща Хитлер, Конрад Аденауер и Хелмут Кол. Моите източници, които включват някой, който беше на партито за напитки, казват, че Химлер действително е ударил Хийт и че двамата изглежда са се справили доста добре. Хайнрих знаеше, че Хийт работи за адмирал Канарис, разбира се.

image

Reichsparteitag. Der Grosse Appell der Politischen Leiter auf der von Scheinwerfern uberstrahlten Zeppelin-wiese в Нюрнбург. Голям преглед от политическите лидери в прожектонното поле на Зепелин в Нюрнберг. Септември 1937. (Офис на извънземна собственост) Точно изстрел Дата на заснеманеNARA FILE #: 131-GR-164-2WAR & CONFLICT КНИГА #: 984

Хийт е част от скандалния Оксфорд Spy Ring, заедно с Рой Дженкинс, Мадрон Селигман и Тони Барбър, всички от които са учили в Оксфорд преди или след последната война. Първата му основна задача през Втората световна война беше да организира шпионски пръстен в Ливърпул, за да предаде корабното разузнаване на Абвер през германското посолство в Дъблин. Хийт работи усилено, за да осигури победа за силите на Оси и помогна да се удавят много добри мъже и да се потапят добри кораби.

Той замина за Европа след Ден, но се опита да избегне убийството на германците, ако може. Артилерийски офицер, акумулаторът му вероятно беше доста сигурно място. Служител на немски агент Сър Едуард Броуди организира военен мениджмънт за него в края на войната, което в случая на Хийт наистина се отнасяше за "дребно кърваво усилие".

След войната Хийт се превръща в защитник на известния германски шпионин Харолд Макмилън, който работи усилено, за да преобърне победата на съюзниците през 1945 г., като вкара Великобритания в ЕИО. Макар и разочарован от ветото на де Гол (Хийт не знаеше, че де Гуле е също гей и че британското разузнаване е способно да се опира на него, с което искам да кажа, че му предлагам ценни напътствия) първи път той ни вкара през 1973 година. ефективно използва тактиката на силните ръце, включително и канцлера на финансите Яйн Маклеод, убит от GO2, след като Маклиод разработи, че условията, наложени от Германия, са били унищожителни.

Заместникът на Маклеод беше неговият съпруг Абвер и агентът на DVD Тони Барбър, който предаде своя Spitfire на Луфтвафе през 1942 година. Разбира се, няма да видите това в "Уикипедия" на Барбър. Както винаги Уикипедия покрива за германското разузнаване и все още натиска лъжата, че Барбър изчерпва гориво. С типичната интелектуална нечестност те разбират факта, че неговият Spitfire PR Mk IV е по-късно фотографиран в тестовия център на Луфтвафе в Речлин, като е избрал да не го споменава.

Барбър саботира британската икономика, а премиерството на Хийт е бедствие. Той заслужено е загубил не само една, а две общи избори през 1974 г. и е заменен като лидер на партията на торите от великата Маргарет Тачър. Хийт никога не приемаше поражението си и поддържаше ненавист към Маргарет за остатъка от безполезен живот.

Той се оттегля в Салсбъри, Уилтшир, където редовно се снабдява с млади момчета от полковник, който признава толкова, колкото е бил преследван през 1994 г. Без съмнение под натиска на кабинета, CPS е гарантирал, че прокуратурата не е продължила. Когато стана ясно, от бивш полицейски служител, започна операцията Conifer .

IICSA

Проучването на IISCA беше отчасти предизвикано от откровения за покойния педофил на Би Би Си Джими Савил, който беше ръководител на пръстен, организиран от Кабинета и който предостави момчета както на Хийт, така и на секретаря на кабинета на деня Джон Хънт. Запитването бе сведено до фарс, а един председател след друг. Сегашният председател е социален работник, без никаква разузнавателна експертиза, без намерение за обида. Сигурна съм, че тя е хубава, но тя е безнадеждно излязла от нейната дълбочина и вероятно никога не е чувала за DVD или GO2.

Анкетата е толкова дискредитирана, че едва ли би трябвало да я дискредитира. Няма шанс той да се докопа до истината и ако случайно се е натъкнал на истината, няма шанс да я публикува. Единственото добро нещо, което трябва да излезе от IICSA, е, че е повредено общественото доверие, не по-рано, в цялата концепция за официални запитвания.

Операция иглолистни на Заключения

Екипът за разследване, ръководен първоначално от детективски началник Шон Памет, способен офицер, който след това беше размазан, а след това от детективски началник Стив Кирби, под надзора на главния константист на златния командир Пол Милс, стигна до извода, че има достатъчно доказателства, които да оправдаят арестуването на сър Едуард Хийт, все още е жив и го разпитва предпазливо по отношение на седем предполагаеми сексуални престъпления. Това бяха всички престъпления срещу мъжки, най-вече момчета, едва на 11 години.

Обвиненията включват едно изнасилване срещу младо момче под наем, въпреки че е важно да се подчертае, че твърдението е "законно изнасилване". Проникването по английското право, както в много американски държави, става изнасилване, ако жертвата е твърде млада, за да даде съгласието си. Доколкото знам, срещата е била платена, консенсусен секс. Незаконно, а не добро, но не толкова драматично, колкото думата "изнасилване" предлага.

Това е мястото, където законното учреждение получава своя успех. В продължение на години се занимаваха със задържани сексуални обвинения и разминават с определението за престъпления, за да ги направят по-сериозни. Сега се завръща да ги ухапе, тъй като извършителят в този случай е бил министър-председател, който ни е вкарал в ЕИО.

Екипът за разследване избухна три митове за "Хийт", упорито разпространявани от кабинета от години:

(1) че е безпочвен.

(2) че той винаги е бил придружаван от служители за защита, и

(3) че не може да кара и не притежава кола.

Те установили, че има консекунциални сексуални отношения с възрастни мъже (аз залагам на младите). Всъщност изглежда, че е имал необуздан сексуален апетит и е сексуален хищник на най-лошия сорт.

Хийт не получи защита 24 часа в денонощието, докато не стана министър-председател през 1970 г. Освен това той изглежда е бил вещ в предоставянето на защитниците си.

Също така притежавал две коли по различно време, един Vauxhall Viva (един странен избор) и един Rover 2000. Нямаше съмнение, че би предпочел да кара нещо по-хунистко, като мерцедес, но той се преструваше, че е на наша страна, копелето ,

image

Екипът на Conifer направи отлична полицейска работа. Нямам никакво колебание да казвам това, макар че те не са отишли ​​толкова далеч, колкото и в Spyhunter и не са стигнали до заключения относно по-сериозните обвинения срещу Хийт. Дейностите му за Абвераса извън тяхната компетентност.

Във връзка с момчетата, които изчезнаха от яхтите на Хийт, те бяха затруднени от липсата на сътрудничество от страна на част от екипажа, кабинета на кабинета и разузнавателните служби. Никой не се оплакваше, че момчетата ще изчезнат, защото са били в грижи и техните дела са били изгубени по заповед на кабинета. Достигането на кабинета в местните власти във Великобритания е дълбоко.

Не се предаде нито един разузнавателен файл на Хийт. Никой от екипа, доколкото ми е известно, не беше офицер от разузнаването. Разумно са се съсредоточили върху живи жертви, които нямат тела (поради което бедните момчета бяха претегляни с дължина на котвена верига, след като бяха убити и след това изхвърлени от борда от агенти GO2). Военноморското разузнаване е имало източник на една от яхтите, но този файл е погребан дълбоко. Те са спасили цялата Корона Корония (британската Хондурас) с био-ливъридж, който те са придобили по този начин на Хийт. Вие не давате такава форма на файла на розерите, колкото и да са добри.

С ограничено сътрудничество и без никакъв достъп до разузнавателните досиета, ACC Mills и неговият екип провериха факта, че три кабинета са за Хийт. Те показаха и някои от жертвите си, че там има полицейски служители, които се грижат за тях и върховенството на закона и които не се плашат от Уайтхол.

Актуализиране на снимките в Лас Вегас

Теорията за един шутър сега напълно се срина. Само ФБР и медиите все още работят с него, но след това все още твърдят, че Лий Харви Осуалд ​​е застрелял Кенеди.

С уважение се съгласявам с цифрите, базирани на аудио анализ, подчертани на други места на този сайт от колегата ми Ian Greenhalgh. Имаме един стрелец / екип от стрелци в залива Мандалай и още по-близо. Вероятно имаме два различни типа рунда, .223 Remington и 30 кал. Разбира се, че един от стрелците не е бил Paddock.

Както понастоящем се препоръчва, мисля, че .223 стреля от залива Mandalay, за да се включат Paddock и 30 кал. колан, захранван от един от потенциалните места, определени от Иън. Един единичен 30 кал. металорежещият картечница може да съкрати в кратък период от време голям брой невъоръжени и незащитени цивилни.

Симона окръг диви огньове

Колко пъти трябва да го кажа? Започването на диви пожари беше ал Кайда и сега е начин на действие на ISIS . Години, след като си взех това, беше потвърдено, че в екипа на Seal Seal, 2011, шестият нападател на семейство Бин Ладен в Пакистан. Никой не ме поздрави, разбира се.

Не беше направено нищо, което да предупреди общностите. Вътрешната сигурност пренебрегва заплахата и съюзническите държави, изложени на риск, също като Австралия, остават да се люлеят във вятъра. Фибрите не са най-малко загрижени - що се отнася до ФБР, изглежда, че американските граждани не са нищо повече от оръдия на фуража.

Никой в ​​медиите няма разузнавателна информация, която да свързва пожарите в окръг Сонома с ураганите Харви и Ирма, земетресението в Мексико Сити и масовото стрелба в Лас Вегас. Повечето журналисти никога не са чували за DVD, да не говорим за скаларни високоенергийни оръжейни системи. За тях бедствията са неща, които просто се случват.

Същото важи и за политиците. Правителството на Маргарет Тачър бе засегнато от бедствие след бедствие, но никой в ​​кабинета не разбра, че германското разузнаване е зад повечето от тях. С уважение се съгласявам с Дийн Симонтон (UC-Davis) за интелигентността на политиците. Сегашното британско списание Mensa (октомври 2017 г., страница 12) има полезна статия, обобщаваща неговата работа.

Оптималното ниво на коефициент на интелигентност на политически лидер е максимум 1,2 стандартни отклонения над средната за групата, т.е. около 120-125. Сложете скоро, умните хора нямат избор да бъдат избрани. Така стигаме до президентите като Бил Клинтън и министър-председателите като Тони Блеър, без да имаме намерение за обида.

Всъщност е почти невъзможно да бъдат избрани много интелигентни хора. Те са твърде различни. Това на практика означава, че демокрациите се управляват от сравнителни идиоти.

Това е достатъчно лошо. Проблемите наистина възникват обаче, когато идиотите, които отговарят, не разбират кои идиоти са и не могат да слушат много по-интелигентните си съветници или да си назначат експерти. Има само един избран лидер в света, например, който знае нещо за разузнаването и това е Владимир Путин. Той е почти единственият политик, чието мнение за разузнавателните въпроси си струва да слушате.

image

Spyhunter от специалист по разузнаване и разузнаване, Майкъл Шримптън, е очарователен алтернативен поглед към историята на шпионажа от 11-ти век до наши дни и е  на Amazon

Надявам се, че хората, които четат това с достъп до президента Тръмп, които блокират Spyhunter или разузнаването за DVD-то, за да го достигнат, познават качеството на някои от хората, чийто живот отхвърля. Една бедна двойка, изгорена до смърт тази седмица, е била омъжена за 75 години . Сигурен съм, че са добри хора. Друг е ветеран от ВМС, бивш пилот на F4U.

Както казах миналата седмица, ние сме в квази-война с Германия, хора. Може и да не го знаем, но германците, които го започнаха, със сигурност го правят. Колко повече небостъргачи, колко повече масови стрелби, колко повече жертви на диви огън, преди да се събудим и да мирише на кафе? За съжаление, аз предсказвам, че смъртта миналата седмица няма да бъде достатъчна, за да събудим нашите мозъчни мъртви медии и политическа класа. Те ще продължат да жертват живота си, като генералите от Първата световна война, които не осъзнават, че Аскуит, Лойд Джордж и Ханки работят за Германия и предават нашите военни планове на врага.

Поне някои от живота, които генералите отхвърлиха, бяха собствените си. Повече от четиридесет британски генерални полицаи са загинали в Първата световна война. Политиците не поемат никакви рискове със собствената си безопасност, но са щастливи, че продължават да хвърлят живота на други хора. По-лесно е да жертвате живота на някой, когото не знаете, отколкото да мислите за това, което правите.

Налице е не шанс за сериозна официално разследване на пожарите в Калифорния. Прилагането на закона е свързано с фатално дефектните концепции, че тероризмът не е спонсориран от държавата феномен и че дивите огньове са започнати от изхвърлени цигари.

Има обаче малка вероятност една от застрахователните компании, които са помолени да натрупат сериозни пари за тези глупости (от друга страна, застрахователите за залива Mandalay), може да започне да задава въпроси. Много застрахователни полици имат клаузи, изключващи тероризма. Това вероятно би могло да се припомни за пожарите в Калифорния.

Аз действам като застраховател и с удоволствие съветвам другите! Няма закон срещу застрахователите, които да използват изследователи с мозък. Дори ФБР не са забранени от Конгреса да наемат интелигентни агенти. Това е просто обичай и практика да не.

Тази четене в седмицата: Чърчил и адмиралите

Капитан Стивън Роскил RN, 1977, Pen & Sword 2004

Това добре известно произведение на морската история е полезно препратено от Pen & Sword Military. Бих искал да отделя повече място за анализа, защото е била влиятелна книга.

Покойният капитан Роскил е работил за кабинета след войната и неочаквано винаги е приемал гледната точка на Кабинета. Той е почитател на немския агент лорд Ханки. В тази добре позната работа той наистина поставя обувката в Уинстън Чърчил.

Уин, чийто внук познавах, имаше недостатъци: не пиеше достатъчно и пушеше твърде малко пури за едно нещо. Някои от неговите мозъчни вълни бяха направо невъзможни и споделям анализа на капитан Роскил, че той е преди всичко военен, а не морски офицер. Той е служил в Индия и на Западния фронт, но никога в морето.

Но критиките на Рошкил към него са твърде тежки и напълно пренебрегват ролята на активите на   Абвер , включително Ханки и сър Едуардс Бриджис, в подкопаването му. Мостове, например, го излъгаха над плаването на HMS Принцът на Уелс и HMS Repulse от Сингапур. Стивън Роскил беше добър офицер по стрелба, а по-специално много добър морски специалист по ААА. В равновесие обаче той трябваше да остане на стрелбата.

Не мисля, че той е германски шпионин, въпреки че е работил в Кабинета. Той просто не беше достатъчно добър офицер от разузнаването, с уважение, да забележи германските шпиони, с които работеше!

image




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39741522
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031